Maalaustyöt

Suortitamme maalaustyöt asiakkaan tarpeen mukaan – ulkomaalaustyöt, sisämaalaukset ja erilaiset efektimaalaukset meiltä!

Pyydä tarjous ›

EH-Laaturakennus tekee kattavasti maalaustyöt niin sisällä kuin ulkona Turun seudulla

Maalaustyöt

Suoritamme maalaustyöt asiakkaan toiveen mukaan sekä Turussa että muuallakin Varsinais-Suomessa. Teemme maalaustöitä kaikkiin kohteisiin, niin pieniin kuin isoihinkin, ulos ja sisälle. Kauttamme myös luovat ratkaisut pintoihin – teemme sisustus- ja efektimaalauksia kaikkiin pintoihin. Pyydä tarjous maalaustöistä!

Ulkomaalaukset

Maalaamme niin uudet kuin vanhatkin rakennukset. Muista pyytää maalari ajoissa paikalle, sillä ajoissa tehty ulkomaalaus vähentää riskiä joutua isompiin remonttitöihin. Ulkomaalaukset ovatkin oleellinen osa kiinteistön huoltoa ja käyttöiän jatkamista.

Sisämaalaukset

Teemme maalaustöitä kohteeseen kuin kohteeseen, suoritamme maalaustöitä esimerkiksi omakotitaloihin, liikehuoneistoihin, teollisuusrakennuksiin ja julkisiin kiinteistöihin. Sisämaalaus voi kattaa kaikki tilan pinnat: katon, seinät, lattiat tai esimerkiksi portaikot. Saat meiltä kätevästi kaikki maalauspalvelut – osaavasti niin pohjatyöt kuin viimeistelyt!

Efektimaalaukset

Taitava maalarimme palvelee sinua kaikissa maalaustöissä. Suoritamme sisätiloihin myös ns. sisustusmaalauksia ja erilaisia luovia efektimaalauksia toivotun idean mukaan.

Ota yhteyttä ›

Tuntihintamme on 42€

sis. alv 24%.

Muista kotitalousvähennys


Kotia tai vapaa-ajan asuntoa remontoitaessa, olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä palveluistamme.

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita